25/02/2023
Holmestrand, Norway
Time: 18.00
Venue: Casa Event
Address: Langgaten 46, 3080 Holmestrand
Country: Norway

Lørdag 25. februar KL. 18.00 spiller Astradica sammen med Willy Wankers i Holmestrand på selveste Casa Event. Vi håper å se deg der. Billetter koster 150kr og selges kun i døra.

ASTRADICA
Astradica ble grunnlagt i 2009 i Drammen. Bandet spiller en form for klassisk hardrock/heavy metal i grenseland mot thrash metal. Trioen ga ut debutalbumet Deadly Eruption i 2017 på PhonoPal Records, fulgt opp av singelen; Alive utgitt 17. mars 2019, nå som en kvartett med bassist om bord, fulgt opp av singelen Adrenaline, utgitt 6. desember 2019. Bandet jobber for tiden med nye sanger og jobber mot nytt album. Astradica har tidligere blant annet spilt på John Dee og Oslo Maraton til gode tilbakemeldinger. Sommeren 2022 fikk bandet ny trommis, og bandet ser frem til å spille på Casa Event i Holmestrand.
Facebook
Instagram
Nettside

WILLY WANKERS
Willy Wankers er en gjeng med fire enkle karer som liker tre ting: Høre på musikk, lage musikk og spille musikk. Bandet som består av medlemmer fra blant annet Oslo, Hamar og Vestlandet, beskriver seg selv som et hard rock/ metal band som lever for å spille live. Kvartetten gleder seg til å spille på Casa Event og lover et bra show.
Instagram
Spotify