15/04/2023
Holmestrand, Norway
Time: 18.00
Venue: Casa Event
Address: Langgaten 46, 3080 Holmestrand
Country: Norway

Lørdag 15. april spiller Astradica sammen med Fierce Justice i Holmestrand på selveste Casa Event. Vi håper å se deg der.

ASTRADICA
Astradica ble grunnlagt i 2009 i Drammen. Bandet spiller en form for klassisk hardrock/heavy metal i grenseland mot thrash metal. Trioen ga ut debutalbumet Deadly Eruption i 2017 på PhonoPal Records, fulgt opp av singelen; Alive utgitt 17. mars 2019, nå som en kvartett med bassist om bord, fulgt opp av singelen Adrenaline, utgitt 6. desember 2019. Bandet jobber for tiden med nye sanger og jobber mot nytt album. Astradica har tidligere blant annet spilt på John Dee og Oslo Maraton til gode tilbakemeldinger. Sommeren 2022 fikk bandet ny trommis, og bandet ser frem til å spille på Casa Event i Holmestrand.
Facebook: https://www.facebook.com/Astradica
Instagram: https://www.instagram.com/astradica
Nettside: https://astradica.com

FIERCE JUSTICE
Fierce Justice er et heavy metal band fra Oslo, som består av fem medlemer med bakgrunn fra Norge, Peru og Serbia. Fierce Justice viderefører 70-tallets tunge blues, de raske og aggressive riffene til 80-tallets metal, og ikke aller minst de melodiøse og agressive vokaler som gir gjenlyd av vår tids moderne og aktuelle temaer. Bandet har vært aktiv siden 2012, og har spilt mange konserter, både i Norge og utlandet. Det er verdt å nevne at vi har opptrådt på mange av Oslos mest kjente scener, som John Dee, Rockefeller og Chateau Neuf. Vi har også spilt i USA, Spania (Kanariøynene) og Sverige. Vi vil også trekke frem at vi deltok på Norske Talenter på TV2 i 2018 hvor vi kom til semifinalen. Bandet ser frem til å spille på Casa Event i Holmestrand. Vi lover et energisk, intensivt show, og god stemning.

Facebook: https://www.facebook.com/FierceJusticeBand
Nettside: https://www.FierceJustice.com
Youtube video: https://youtu.be/1hT0ed9gLxo